PROJECTE

Fa un any va aparéixer una Plataforma  en reacció a  les primeres filtracions de la voluntat del Consistori sobre el Park Güell. Després de mesos de feina de difusió, denúncia d’irregularitats i generació de propostes, va arribar  la idea original de fer un video que desmuntés la versió oficial del tancament del Park Güell i donés una nova embranzida a la campanya en contra de la privatització.Nou format, nova gent a qui arribar.

El Dret a Gaudí(R) recull testimonis que repassen tots els pèls i senyals d’aquesta nova proposta de privatització.Amb una quinzena d’entrevistes a personatges claus com  historiadors i urbanistes expertes en el Park,  la Sra.Iolanda Latorre (una de les polítiques impulsores), la Itziar González (Ex-Regidora de Ciutat Vella i Arquitecte) o la gent de la Comissió de Seguiment de la Plataforma, hem volgut  construir un documental àgil de 25 minuts que reflectís totes les perspectives.Per això hem comptat amb la col·laboració de músics i artistes del Park, aquells que li donen caràcter propi. Així,  la banda sonora del documental és original i la mateixa que es pot sentir allà dia a dia.

Després d’anys de feines per cinema, televisió i internet per compte d’altres, Cronovan Studio decideixen crear el seu estudi propi per portar a terme una idea que es ve covant des dels feliços temps en què compartien escola.Aposten per projectes creatius, tant de gènere documental com de ficció. Combinen  art i tècnica per tal de portar a terme obres compromeses i de qualitat.

Per aquesta peça els Cronovan s’han posat a disposició de la Plataforma Defensem el Park Güell Com a resultat: un documental amè, rigorós i activista que permet conéixer fil per randa l’actualitat del Park Güell i el Pla municipal que el convertirà un símbol de la cultura i el contacte amb la natura en espai de consum turístic.

Anuncis