EQUIP

equipPer aquesta peça Cronovan Studio s’ha posat a disposició de la Plataforma Defensem el Park Güell  i ha lligat esforços amb ella.

L’equip d’aquest documental som:

Helena Martínez (A Corunya, 1988) Guió i producció. Llicenciada en Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra i amb un Màster en Mediació Comuntària i Polítiques Socials. Treballa després com investigadora en temes de participació política juvenil i feminismes a Catalunya. Ha participat a diferents moviments socials a Barcelona com ara l’Anti-Bolonya, el 15-M i darrerament la Plataforma Defensem el Park Güell.Ja havia produït i redactat un altre vídeo denúncia i col·labora amb el Setmanari La Directa.

Arián Quinteiro (Donas, 1988) Gravació i posproducció d’imatge i so. Després dels seus estudis de Tècnic Superior en Realització per l’Escola de Imaxe e Son a Corunya s’introdueix al camp de l’animació i els efectes digitals de la mà d’empreses de projecció internacional com són Dygra i Moonbite Games. A la seva carpeta de projectes propis hi han nombrosos videoclips i curtmetratges, encarregant-se també dels efectes digitals i la correcció de color.

Senén Rouco (Cervo, 1985) Gravació i posproducció d’imatge. Tècnic Superior en Realització per l’EIS de A Corunya, treballa després anys com a montador i operador de càmera pel diari “La Voz de Galicia” i la seva televisió digital “V-Televisión”. En paral·lel ha realitzat dos curtmetratges propis i ha col·laborat com a guinoista, editor i productor tant de documentals com de peces de ficció.

Manuel Mosquera (Ourense, 1987). Gravació i producció. Tècnic Superior en Realització i Espectacles per la Fundació TIC a Lugo .Després de treballar com operador de càmera a diverses televisions gallegues, es llicencia en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Burgos. Recentment ha compaginat estudis amb la seva feina d’operador de càmera ENG per conexions  en directe d’informatius per a la Televisión Pública de Galicia (TVG).

Anuncis